Bezpečnost potravin

Centrum hygieny potravinových řetězců – Brno

Vydáno: 27. 9. 2004
Autor:

Zabývá se otázkami bezpečnosti potravin a aplikovanou výživou. Jsou zde užitečné informace a odkazy pro odborníky i veřejnost z oblasti chemie, mikrobiologie, toxikologie, nutriční epidemiologie, potravin nového typu včetně geneticky modifikovaných a stanoviska vědeckého výboru pro potraviny Více informací: http://www.chpr.szu.cz    Odkazy: http://www.chpr.szu.cz/nutrice/SKP97/skp97.htm – zabývá se stanovením průměrné spotřeby potravin pro populaci v ČR v roce 1997. http://www.chpr.szu.cz/novepotr/salima02_soubory/frame.htm […]

Zabývá se otázkami bezpečnosti potravin a aplikovanou výživou. Jsou zde užitečné informace a odkazy pro odborníky i veřejnost z oblasti chemie, mikrobiologie, toxikologie, nutriční epidemiologie, potravin nového typu včetně geneticky modifikovaných a stanoviska vědeckého výboru pro potraviny

Více informací: http://www.chpr.szu.cz 

 

Odkazy:

http://www.chpr.szu.cz/nutrice/SKP97/skp97.htm – zabývá se stanovením průměrné spotřeby potravin pro populaci v ČR v roce 1997.

http://www.chpr.szu.cz/novepotr/salima02_soubory/frame.htm – podává informace o problematice GMO v potravinářství

http://www.stob.cz  – rozsáhlý přehled článků zabývající se obezitou a hubnutím.