Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 2/2014 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Časopis Výživa a potraviny - 2/2014

Vydáno: 25.4.2014
Tisk článku
Autor: Společnost pro výživu
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování“.

Výživa a potraviny - 2/2014
OBSAH:
Kapounová, Z., Matějová, H.:
Snídaňové cereálie ve stravě (nejen) u dětí I. - zdravá snídaně nebo sladká pochoutka?
Necidová, L.:
HACCP - aktuální normativní a legislativní předpisy a jejich vývoj
Němečková, I.:
Modifikovaný kukuřičný škrob a bifidobakterie v jogurtech
Makovický, P., Pécsiová, K., Nagy, M., Poráčová, J., Mydlárová-Blaščáková, M., Zahatňanská, M., Bernátová, R., Kotosová, J., Sedlák, V.:
Pilotný výskum pitného režimu u detí predškolského veku
Havlík, J., Volštátová,T.:
Mléko jako potravina v těhotenství a při kojení
Urban, M., Syrovátka, J.:
Cider - ovocný fermentovaný nápoj
Kovařík, F., Rajchl, A.:
Minimálně opracované ovoce - nový druh výrobku v našich obchodech
Brát, J.:
Výživová doporučení pro Skandinávii
Šubrtová, M., Matějová, H.:
Je reálné snížit příjem sodíku v české populaci na doporučené množství?

Příloha: receptury pokrmů

Zpravodaj pro školní stravování - 2/2014
OBSAH:
Mediální kampaň proti školnímu stravování
Program konference - Školní stravování 2014
Prostředí kuchyně ovlivňuje spokojenost zaměstnanců i strávníků
Pravidla soutěže o Nejlepší školní oběd 2014
Otevřený dopis o školním stravování ministerstvům
Odpověď MŠMT na otevřený dopis
Odpověď MZ na otevřený dopis
Rébus na školním talíři? Asi jen pro někoho
Ad "Rébus na školním talíři"
Oslavy 50. výročí školního stravování
70. výročí patentu na balení tekutin do nápojových kartonů


Zdroj:  Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018