Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 1/2014 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Časopis Výživa a potraviny - 1/2014

Vydáno: 21.1.2014
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování“.

Výživa a potraviny - 1/2014
OBSAH:
Stránský, M.:
Nové referenční hodnoty DACH pro příjem živin
Štiková, O., Mrhálková, I.:
Vývoj a analýza nutričního hodnocení spotřeby potravin v ČR
Doležal, M., Dostálová, J., Švehlová, A., Voldřichová, J.:
Složení mastných kyselin tuku v müsli tyčinkách a jeho nutriční hodnocení
Neradová, E., Čižková, H., Rajchl, A., Šnebergrová, J., Bahtinur Kapci, Voldřich, M.:
Nutriční složení plodů a výrobků z aronie
Dostálová, J., Doležal, M., Revenco, D., Brát, J.:
Složení mastných kyselin tuku ve výrobcích používaných jako pomazánka
Jůzl, M.:
Význam vzhledu a barvy nejen v potravinářství
Bursová, Š., Necidová, L., Janštová, B.:
Je konzumace syrového mléka skutečným rizikem?

Příloha: Receptury pokrmů


Zpravodaj pro školní stravování - 1/2014
OBSAH
:
Ohlédnutí, tentokrát opravdu důsledně
Pandemie obezity a školní automaty na limonády a sladkosti ve vybraných zemích
Nepravdy a mýty o hypermarketových rajčatech
Historické zamyšlení k 50. výročí školního stravování
Poplašné zprávy o chlebu opět v našich e-mailech
Antioxidanty v ovoci a zelenině - jak správně naplnit spotřební koš
Ochraňte své ohrožené děti!
Úprava pracovně lékařských prohlídek s účinností od 1. 4. 2013


Zdroj:  Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018