Brambory jsou v kuchyni všestrannou potravinou a surovinou
Vydáno: 23. 12. 2019
Autor: Společnost pro výživu
Článek publikovaný v časopise Zpravodaj pro školní a dietní stravování 6/2019
Foto: Shutterstock
Článek „Brambory jsou v kuchyni všestrannou potravinou a surovinou“ byl publikován v časopise vydávaném Společností pro výživu „Zpravodaj pro školní a dietní stravování“ 6/2019.
Autoři článku: Doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D., prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna, prof. Ing. Miroslav Jůzl, CSc., Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně
- Celý článek (PDF)
Zdroj: Společnost pro výživu