Biotechnology and Safety Assessment
Biotechnology and Safety Assessment / Edited by John A. Thomas, Roy L. Fuchs.- 3. vyd. San Diego : Elsevier Science - Academic Press, 2002. - 487 s., ISBN 0-12-688721-7 Kniha je čtenářům Knihovny ÚZPI k dispozici pod signaturou D 90673
Nová kniha v Knihovně ÚZPI Biotechnology and Safety Assessment se soustřeďuje na problematiku perspektiv hodnocení zdravotní nezávadnosti geneticky modifikovaných plodin a léků. Autory jednotlivých kapitol jsou celosvětově uznávaní odborníci v oblasti molekulární genetiky, výživy, potravinářského výzkumu a kontrolních orgánů. Publikace tak poskytuje aktuální pohled na na danou problematiku, včetně testování GMO před uvedením na trh, ochrany životního prostředí a hodnocení rizik.
Více informací o knize, včetně stručné charakteristiky a obsahu, lze získat na stránkách vydavatele zde.
Publikace byla zakoupena v rámci projektu Informačního centra pro bezpečnost potravin při Ústavu zemědělských a potravinářských informací.