Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Bioprospect 4/2011 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Bioprospect 4/2011

Vydáno: 21.3.2012
Tisk článku
Autor: Ing. Irena Suková
Obsah bulletinu vydávaného Českou biotechnologickou společností.

Česká biotechnologická společnost sídlící na VŠCHT v Praze vydala bulletin č. 4/2011.

OBSAH Bioprospectu č. 4/2011:

1st World Congress of Environmental Biotechnology-2011 (WCEB-2011)                                                                                                             s. 74-75
Využití beta-karotenu v organismu                                                s. 76-77 Mikrobiální produkce 1-butanolu                                                    s. 78-84
Současné trendy aplikace enzymů do pracích prášků a čisticích prostředků                                                                                     s. 85-88
Mikrobiální produkce chondroitinu                                                  s. 89-93
Přehled přístupů k ovlivnění vlastností enzymů                              s. 94-96

Přístup do
č. 3/1011

OBSAH Bioprospectu 3/2011:

Biotech 2011 a 5. Česko-švýcarské symposium, Praha 15 – 17. 6. 2011
Olomouc Biotech 2011 – Plant Biotechnology: Green for Good
Možnosti transformace pentos na ethanol
Do jaké míry mohou prebiotika a probiotika ovlivnit změnu osídlení zažívacího traktu
Kmenové buňky: charakteristika, zdroje, výzkum a terapie – drobné úpravy
Mikrobiální produkce omega-3 mastných kyselin
Současné trendy v genové modifikaci rýže
Současný pohled na vztah luteinu a zdraví člověka


Bioprospect, 21, 2011, č. 11
Objednávka kopie článku

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018