Bezpečnost potravin a požadavky na jakost potravinářských výrobků, nové technologie, kontrola orgány státního dozoru
Seznámit cílovou skupinu s požadavky na jakost potravinářských výrobků a z toho vyplývající potřebou zavádění nových technologií, systémy a postupy při definování a kontrole požadavků, systémem včasného varování (RASF) včetně národních a mezinárodních struktur zajišťujících dozor v oblasti bezpečnosti potravin, novými technologiemi
Identifikační číslo projektu: |
41204 |
Návaznost projektu k prioritě, opatření, podopatření OP |
Opatření 1.2. |
Téma projektu: |
Bezpečnost potravin a požadavky na jakost potravinářských výrobků, nové technologie, kontrola orgány státního dozoru |
Cíle vzdělávání: |
Seznámit cílovou skupinu s požadavky na jakost potravinářských výrobků a z toho vyplývající potřebou zavádění nových technologií, systémy a postupy při definování a kontrole požadavků, systémem včasného varování (RASF) včetně národních a mezinárodních struktur zajišťujících dozor v oblasti bezpečnosti potravin, novými technologiemi a nároky kontrolních orgánů státního dozoru.
|
Cílová skupina účastníků: |
Majitelé zemědělských podniků, majitelé farem a management společností které se zabývají výrobou potravinářských produktů |
Region/y realizace: |
Celá ČR |
Předpokládaná časová dotace: |
3denní po 8 hodinách 3 × opakovat = 72 výukových hodin |
Přibližný termín realizace: |
únor – říjen 2005 |
Požadavek vstupního hodnocení účastníků: |
NE |
Požadavek výstupního hodnocení účastníků: |
NE |
Certifikace účastníků: |
Osvědčení o účasti |
Hodnocení kurzu účastníky: |
Je požadováno |
Předpokládaný celkový počet proškolených účastníků (minimální počet účastníků 1 kurzu je 12 osob): |
700 |
Finanční limit projektu: |
800 000,- Kč |