Bezpečnost potravin

Bezpečná výživa 2021 – Trendy v cereální technologii

Vydáno: 16. 11. 2021
Autor: VŠCHT Praha

Konference se uskuteční v sobotu 27. listopadu 2021 na VŠCHT v Praze.

EIT Food Hub si vás dovoluje jménem organizátorů pozvat na konferenci Bezpečná výživa, která se uskuteční v sobotu 27. listopadu 2021 na VŠCHT v Praze (budově B).

Doufejme, že se epidemiologická situace nezhorší natolik, že by bylo nutné přistoupit ke zrušení semináře nebo jeho realizaci formou on-line.

  • Program konference najdete zde.

 

Registrace je možná do 25.11.2021 nebo do naplnění kapacity.
Pro účast na akci je absolutně nutné dodržovat veškerá aktuálně platná epidemiologická opatření. 

Organizátoři konference Bezpečná výživa:
Ústav analýzy potravin a výživy a Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT Praha

 

Zdroj: Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha

Foto: Shutterstock