Bezpečnost potravin

Třetí novozélandská konference o HACCP

Vydáno: 6. 10. 2002
Autor:

duben 2003, Aukland - Nový Zéland, potravinová bezpečnost, řízení a kontrola rizik

Ve dnech 29. – 30. dubna 2003 se bude v Sky City Conference Centre v Auklandu na Novém Zélandu (NZ) konat „Třetí novozélandská konference o HACCP“ organizovaná orgánem pro potravinové a zdravotní normy NZ (Food and Health Standards NZ Ltd) a australskou vzdělávací organizací (Advancing Food Safety Pty). Cílem je rozšiřování informací ohledně zavádění HACCP z hlediska řídící i komerční sféry.
Přednášejícími budou odborníci z Austrálie, USA i Evropy. Australští přednášející se zaměří především na problematiku zavádění nové legislativy a Spojeného australského a novozélandského potravinového kodexu, přednášky zahraničních odborníků se budou týkat rizik v oblasti potravinové bezpečnosti, jejich řízení a kontroly.
Další informace lze získat na e-mail-adrese: fhsnz@stirling.co.nz
Food Austral., 54, 2002, č. 7