Bezpečnost potravin

Akreditace HACCP pro McDonalda

Vydáno: 2. 1. 2003
Autor:

Společnost East Balt získala jako první dodavatel pekařských výrobků firmě McDonald’s akreditaci HACCP od AIB a Centra pro potravinářskou technologii

Americká společnost East Balt, Inc. dodavatel hamburgerových bulek a muffinů pro podniky McDonald’s získala od Amerického pekařského institutu (AIB) a Centra pro potravinářskou technologii v Guelphu akreditaci HACCP pro svoji pekárnu v Chicagu. Společnost East Balt tak je prvním dodavatelem pekařských výrobků firmě McDonald’s, který tuto akreditaci získal. East Balt dodává do sítě McDonald’s týdně své výrobky v objemu 10 mil. porcí. HACCP je mezinárodně uznaná metodologie bezpečnosti potravin, tvořící rámec pro identifikaci rizik a kontrolu bezpečnosti potravin.
Milling&Baking News, 81, 2002, č. 29, s. 19