Bezpečnost potravin

Konference Enviro 2003

Vydáno: 2. 4. 2003
Autor:

Konference, t.:10.4.2003. Management, životní prostředí, jakost, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, integrovaná prevence, legislativa. Zemědělství a potravinářský průmysl, IPPC, HACCP. ŽP

9. dubna 2003 (středa) – Středočeský kraj
Motem konference je: „Udržitelný rozvoj – jeho lidská dimenze a systémová dimenze“ (Management, životní prostředí, jakost, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, integrovaná prevence, legislativa).
Místo konání: Kladno. Hotel Kladno, Kokos Kladno-Sítná.

Na programu konference jsou následující témata, 10.4. 2003:
A. Integrované systémy řízení a ekonomická výkonnost (ved. sekce: Pavel Charvát – CERT Kladno)
B. Environmentální systémy řízení a IPPC
C. Systémy řízení jakosti
D. Systémy bezpečnosti a ochrany zdraví při práci
E. Certifikace personálu
F. Využití odpadů

11. 4. 2003 se konference bude věnovat následujícím tématům:
G. Zdravotnictví a zdravotnické prostředky
H. Zemědělství a potravinářský průmysl, IPPC, HACCP
I. Automobilový průmysl
J. Podpora malým a středním podnikům (MSP)
K. Veřejná správa a IPPC

Aktuální informace (cena, dotace a další slevy, program) najdete na: http://www.cert.cz .
Pořádá: CERT Kladno, http://www.cert.cz/ ;
Ing. Lux
e-mail: cert@cert.cz ; tel.: 312 645 007   fax: 312 66 20 45

e-mail: info@iceu.cz ;
http://www.evropska-unie.cz ;

ICEU-EkoList, 31. 3. 2003