Bezpečnost potravin

www.cee-foodindustry.com nový informační portál pro potravinářský sektor

Vydáno: 12. 12. 2003
Autor:

Firma Novis, která provozuje významný informační portál www.foodnavigator.com a další oborové klony, zprovoznila letos na podzim nový klon zaměřený na problematiku potravinářského průmyslu ve střední a východní Evropě.

Portál bude sledovat aktuální situaci v potravinářském sektoru v České republice, Maďarsku, Polsku, Rusku a Slovensku a okrajově i v jiných státech regionu (Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Estonsku, Litvě, Lotyšsku, Makedonii, Rumunsku, Srbsku, Černé Hoře, Slovensku a Ukrajině).  Články  budou zaměřeny především na ekonomiku, výrobu, investice,  výsledky vědy a výzkumu, legislativu,  vývoj trhů,výstavy a veletrhy a ostatní potravinářské akce, nové obaly  a technologie. Portál má oslovit následující cílové skupiny uživatelů:
– výrobce potravin a nápojů se sídlem, výrobou a výzkumem v zemích střední a východní Evropy,
– investory a manažery velkých mezinárodních firem potravinářského a nápojového průmyslu se sídlem mimo oblast našeho regionu,
– vládní  a nadnárodní instituce,
– obchodníky, asociace, novináře,
– investory a analytiky situace v potravinářství ve střední a východní Evropě,
– dodavatele surovin, materiálů, zařízení a služeb.
Provozovatel portálu nabízí také pravidelné zasílání nových zpráv přímo do osobní mailové schránky uživatele. Redakce portálu je složena z novinářů a analytiků, kteří dlouhodobě sledují dění v potravinářském sektoru a díky síti odborných kontaktů na různé subjekty a instituce v oboru jsou schopni poskytnout aktuální a ověřené informace z celé škály informačních zdrojů.