Bezpečnost potravin

Science&Technology of Frying

Vydáno: 23. 9. 2004
Autor:

Dvoudenní seminář IFT věnovaný smažení potravin se bude konat ve dnech 18.-19. října 2004.

V rámci průběžných vzdělávacích programů pořádá americká nezisková vědecká společnost IFT (Institut potravinářských technologů) ve dnech 18.-19. října 2004 v Rosemont, IL dvoudenní seminář zaměřený na klíčové aspekty smažení potravin, zejména na používání zdravějších rostlinných šorteningů a další trendy ovlivňující technologii a postupy smažení. Dalšími řešenými tématy budou základy chemie olejů a metody analýzy, bezpečnost smažených potravin, senzorické hodnocení a balicí systémy, konstrukce a údržba smažicích zařízení, filtrace oleje, jakostní kontrola, skladování, výživové a legislativní otázky atd..Více informací na adrese

http://www.ift.org/