Seminář 40. Kulmbašský týden
Výzkumný ústav pro výživu a potraviny pořádá tradiční seminář z oboru masného ve dnech 10.-11. 5. 2005 v budově ústavu v Kulmbachu v Německu.
Pro vrcholnou výzkumnou i prakticky zaměřenou akci byl připraven bohatý odborný program. Součástí programu bude i problematika vysledovatelnosti a bezpečnosti potravin.
Přednášky a diskuse budou zahrnovat následující témata:
· technologie a zpracování masa u tepelně opracovaných masných výrobků
· technologie vykrvování na jatečných linkách a ovlivnění kvality suroviny
· rychlé metody stanovení povahy masa
· metody určování zmasilosti na jednotlivých kusech
· problematika zpětné vysledovatelnosti a bezpečnosti potravin
· právní a metodicko-analytické aspekty problematiky a role managementu.
Kontakt
Bundesforshungsanstalt für Ernährung und Lebensmittel D 95326 Kulmbach Tel. 0049 9221/803-269 Fax 0049 9221/803244 E-mail v-graetzler@baff-kulmbach.de