Bezpečnost potravin

Pozvánka na seminář s mezinárodní účastí

Vydáno: 21. 5. 2006
Autor:

MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRNĚ; ÚSTAV CHOVU A ŠLECHTĚNÍ ZVÍŘAT; ÚSTAV TECHNOLOGIE POTRAVIN; SVAZ CHOVATELŮ OVCÍ A KOZ V ČR; ČMS VTS při AF MZLU v Brně si Vás dovolují pozvat na seminář s mezinárodní účastí na téma: FARMÁŘSKÁ VÝROBA SÝRŮ A KYSANÝCH MLÉČNÝCH VÝROBKŮ III.

MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRNĚ; ÚSTAV CHOVU A ŠLECHTĚNÍ ZVÍŘAT; ÚSTAV TECHNOLOGIE POTRAVIN; SVAZ CHOVATELŮ OVCÍ A KOZ V ČR; ČMS VTS při AF MZLU v Brně
si Vás dovolují pozvat na seminář s mezinárodní účastí na téma: 
FARMÁŘSKÁ VÝROBA SÝRŮ A KYSANÝCH MLÉČNÝCH VÝROBKŮ III

Více informací a pozvánku na seminář najdete v příloze: