Bezpečnost potravin

Jak správně značit potraviny? Regionální potravina 2017

Vydáno: 13. 2. 2017
Autor: SZIF

SZIF pořádá cyklus seminářů o správném označování potravin a soutěži Regionální potravina.

Jménem Státního zemědělského intervenčního fondu si Vás dovolujeme pozvat na seminář Jak správně značit potraviny? Regionální potravina 2017.  

Během semináře se dozvíte obecné informace a pravidla o soutěži Regionální potravina v roce 2017, včetně legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků, které budou doplněny praktickými zkušenostmi a ukázkami zástupců SVS a SZPI v daném kraji. V rámci semináře bude možné konzultovat s přednášejícími i konkrétní případy značení jednotlivých výrobků.

Bližší informace včetně termínů, míst konání a harmonogramu semináře naleznete v přiložené pozvánce.

Závazné přihlášky na akci zasílejte na email: svobodova@foodnet.cz s uvedením jména, příjmení a společnosti, společně s vybraným termínem a místem konání (maximální kapacita míst je omezena). SEMINÁŘ JE ZCELA BEZPLATNÝ.

Příloha

Zdroj: eagri.cz