Bezpečnost potravin

8. kongres o výživě v Karlsruhe na téma “Fytoestrogeny: prospěch a rizika pro lidské zdraví”

Vydáno: 22. 7. 2003
Autor:

Koná se ve dnech 12.–14. října 2003 v Karlsruhe, Německo.

Více informací na www.karlsruher-ernaehrungstage.de

K dispozici jsou rovněž tyto sborníky z předcházejících kongresů v Karlsruhe:

1. kongres: 29. 9.–1. října 1996
Fyziologické funkce dietetických fytochemikálií a komplexních sacharidů (rozsah: 47 stran)

2. kongres: 12.–14. října 1997
Karotenoidy: výskyt, vliv výroby potravin a fyziologický význam (rozsah: 42 stran)

3. kongres: 18.–20. října 1998
Směřování evropského výzkumu k bezpečnějším a hodnotnějším potravinám:
Sborník přednášek (rozsah: 345 stran)
Sborník posterů (rozsah: 500 stran)
Supplement (přednášky a postery) (rozsah: 189 stran)

4. kongres: 10.–12. října 1999
Zelenina a ovoce pro lepší výživu a zdraví: vědecké důkazy a praktické zkušenosti

5. kongres: 22.–24. října 2000
Funkční potraviny: úkoly pro nové tisíciletí (rozsah: 137 stran)

6. kongres: 21.–23. října 2001
Vliv zpracování na výživovou hodnotu potravin (rozsah: 106 stran)