Bezpečnost potravin

25th Annual Food and Microbiology Symposium

Vydáno: 29. 7. 2005
Autor:

15.–19. října 2005 se koná v River Falls (Wisconsin) 25. výroční potravinářské a mikrobiologické symposium zaměřené na současné představy o alimentárních patogenech a rychlých automatizovaných metodách v potravinářské mikrobiologii.

Ve dnech 15.–19. října 2005 pořádá University of Wisconsin-River Falls, fakulta potravinářských a zemědělských věd v River Falls, 25. výroční potravinářské a mikrobiologické symposium zaměřené na „Současné představy o alimentárních patogenech a rychlých automatizovaných metodách v potravinářské mikrobiologii“. Hlavní tematické okruhy se budou zabývat problematikou:
– Zjišťování a testování GMO
– Bezpečnost potravin a biologických materiálů
– Strategie pro zjišťování a kontrolu E. coli O15:H7 a dalších patogenů
– Směry a cíle bezpečnosti potravin
– Úloha mikrobiologie (rychlé metody analýzy) v HACCP
– Validace mikrobiologických metod
– Vývojové trendy v imunologických metodách pro detekci patogenů a toxinů
– Molekulární a PCR (Polymerase Chain Reaction) metody pro rychlé detektování patogenů a toxinů
– Prognózy vývoje rychlých mikrobiologických metod

Více informací na adrese 

http://www.aaccnet.org/calendar/default.asp