Bezpečnost potravin

2004′ Shanghai International Symposium

Vydáno: 5. 6. 2004
Autor:

ICC a Čínská společnost pro cereálie a olejniny pořádají ve dnech 13.-17. června 2004 v Šanghaji mezinárodní sympozium o jakosti, bezpečnosti a hygieně cereálií, olejnin a potravin.

Mezinárodní společnost pro cereální vědu a technologii (ICC) a Čínská společnost pro cereálie a olejniny (CCOA) pořádají ve dnech 13.-17. června 2004 v Šanghaji mezinárodní sympozium o jakosti, bezpečnosti a hygieně cereálií, olejnin a potravin. Základní myšlenkou sympozia bude „urychlené vybudování kontrolního systému pro jakost a bezpečnost cereálií, olejnin a potravin, a zvyšování jejich kvality“. Hlavní témata sympozia
* Kontrola jakosti surovin a bezpečnost cereálních meziproduktů a potravin
* Technologie zpracování cereálií a olejnin a kontrola jakosti a bezpečnosti
* Vývoj a výzkum v oblasti zlepšování kvality a vývoj nových technologií pro cereálie, olejniny a potraviny
* Zabezpečení jakosti a kontrolní mechanismy v procesu zpracování, skladování a prodeje. Více informací na adrese

 

http://www.icc.or.at/