10. kongres o výživě v Karlsruhe
Uskuteční se v SRN ve dnech 15.–17. října 2006. Přístup ke sborníkům z předcházejících ročníků.
10. kongres o výživě se uskuteční pod názvem “Zdravotní aspekty zeleniny a ovoce: vědecký důkaz pro denní příjem pěti porcí”.
V rámci kongresu se uskuteční čtyři zasedání, která se budou věnovat:
* epidemiologii,
* humánním intervenčním studiím,
* mechanismům prevence onemocnění,
* programům ke zvýšení konzumace zeleniny a ovoce.
K dispozici jsou sborníky referátů z předcházejících kongresů:
2004: Spotřebitel a výživa
2003: Fytoestrogeny
2002: Bezpečnost potravin
2001: Vliv zpracování na výživovou kvalitu potravin
2000: Úkoly funkčních potravin pro nové tisíciletí
1999: Zelenina a ovoce pro lepší výživu a zdraví
1998: Evropský výzkum pro bezpečnější a lepší potraviny: 1 + 2 + 3
1997: Karotenoidy
1996: Fyziologické funkce fytochemikálií a komplexních sacharidů ve stravě
Více informací o kongresech v Karlsruhe.