Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Nový ročník e-learningového kurzu "Výživa ve výchově ke zdraví" do kategorie

Aktuality > Aktuality
Programy podporující zdraví > Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv> Programy podporující zdraví

Nový ročník e-learningového kurzu "Výživa ve výchově ke zdraví"

Vydáno: 8.9.2017
Tisk článku
Autor: ICBP
Kurz je zaměřen na zdravou výživu, bezpečnost potravin a hygienu při manipulaci s potravinami a je určen SŠ a gymnáziím.

Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství spouští od 2. 10. 2017 druhý ročník e-learningového kurzu „Výživa ve výchově ke zdraví“, který připravilo ve spolupráci s 3. lékařskou fakultou Univerzity Karlovy a Ústavem zemědělské ekonomiky a informací.

Kurz je zaměřen na zdravou výživu, bezpečnost potravin a hygienu při manipulaci s potravinami a je určen gymnáziím. středním odborným školám a středním odborným učilištím potravinářského zaměření. Nový ročník je rozdělen na 25 modulů a rozšířen o další zajímavá témata.


Kurz je k dispozici zdarma.

Podmínkou účasti je registrace, která probíhá do 15. 9. 2017. Dovolujeme si upozornit, že registrovat se musí všichni zájemci o kurz, včetně účastníků loňského ročníku!

Více informací o kurzu a registraci naleznete zde.


Informační centrum bezpečnosti potravin