Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Interaktivní seminář SMART Food zaměřený na řešení praktických příkladů do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Interaktivní seminář SMART Food zaměřený na řešení praktických příkladů

Vydáno: 23.4.2018
Tisk článku
Autor: VŠCHT
Seminář se koná ve čtvrtek 26. 4. 2018 v budově VŠCHT Praha.
Bezpečné, nutričně atraktivní a zdravé potraviny jsou aktuálně největší prioritou jak pro výrobce potravin, tak i pro spotřebitele.  Působíte v potravinářství nebo se o něj jen zajímáte? Tak právě pro Vás je určen následující seminář. Přijměte proto, prosím, pozvání na naši Inovační platformu SMART Food, která bude v rámci interaktivního semináře zaměřena na řešení praktických příkladů v potravinářství. Naši odborně zaměření experti Vám jsou připraveni zodpovědět jakékoliv dotazy.

Hlavním tématem bude Nutriční kvalita potravin a bezpečnost z pohledu inovací včetně legislativy. Řečníky budou experti z Ústavu analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha, z nichž se můžete těšit například na uznávanou odbornici v oblasti bezpečnosti potravin Prof. Janu Hajšlovou. Ta jako první Češka získala světovou cenu Harvey W. Wiley Award, která se uděluje vědcům za mimořádný přínos v oblasti vývoje oficiálních analytických metod a je členkou programu Evropské komise Food security, sustainable agriculture and forestry, marine, maritime and inland water research and the bioeconomy.


Dále se můžete těšit například na:

  • Problematika biopotravin – produkce, kontrola
  • Výživa podle cílové skupiny populace
  • Obohacování potravin zdraví prospěšnými látkami
  • Údržnost potravin - změny nutričně významných složek a senzorických vlastností
  • Falšování potravin, autentikace
  • Procesní kontaminanty - technologická opatření, legislativní aspekty

 

Součástí interaktivního semináře jsou rovněž podpůrné aktivity jako například dotační tituly, inovační výzkum, možnosti získání podpory pro technologické a produktové inovace či možnosti získání zahraničních partnerů.

Naše platforma je určena pro mikropodniky, drobné živnostníky, malé a střední firmy. Rádi Vám poradíme, proto nám konkrétní příklady či dotazy, se kterými si nevíte rady, zašlete předem v registračním formuláři.
 
Kdy: 26. 4. 2018 od 10.00 hodin

Kde: VŠCHT Praha - budova A (Technická 5, 166 28 Praha 6), Velká zasedací místnost, 1. patro, č. dveří A181
REGISTRACE
 
Za tým SIC
Ladislav Mlčák
E: mlcak@s-ic.cz
T: +420 601 214 430
 
Zdroj: https://mailchi.mp/aee5b66605bb/sic-interaktivn-semin-smart-food