Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek 22. celostátní konference "Výživa a zdraví" do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

22. celostátní konference "Výživa a zdraví"

Vydáno: 14.5.2018
Tisk článku
Autor: Společnost pro výživu, SZÚ
Konference se koná v Teplicích ve dnech 18. - 20. září 2018.

22. celostátní konference "Výživa a zdraví" se tradičně koná v krásném zázemí Lázeňského domu Beethoven v Teplicích ve dnech 18. - 20. září 2018.

Konference je určena:
pro odborníky ve výživě, potravináře, nutriční terapeuty, pro všechny odborné pracovníky z hygienické služby. Pro všechny, kteří to se svým zdravím myslí vážně!

Předběžná témata přednášek
:
Prevence nádorových onemocnění výživou
Prevence kardiovaskulárních onemocnění výživou
Posuny ve výživových doporučení
Zdravotní rizika nových technologií při kulinární úpravě potravin
Prevence alimentárních nákaz
Zdravotní rizika balených vod a obalových materiálů
Nové trendy ve školním stravování
Práce nutričních terapeutů


Další informace: na webových stránkách konference

 

Zdroj: http://konferencevyzivaazdravi.cz/, SZÚ