Zasedání EFFoST 2010: Potraviny a zdraví
Vydáno: 25. 6. 2010
Autor:
Výroční zasedání se uskuteční v Dublinu (Irsko) ve dnech 10.–12.11.2010.
Výroční zasedání Evropské federace pro potravinářskou vědu a technologii (EFFoST) se v roce 2010 uskuteční ve dnech 10.–12. listopadu v Dublinu (Irsko).
Hlavními tématy zasedání v roce 2010 budou:
– výživa a zdraví,
– funkční potraviny,
– funkční složky,
– šetrné zpracování (healthy processing),
– bezpečnost potravin a zdraví.
– funkční potraviny,
– funkční složky,
– šetrné zpracování (healthy processing),
– bezpečnost potravin a zdraví.
Vybrané prezentace ze zasedání budou publikovány v oficiálních vědeckých časopisech EFFoST:
– Trends in Food Science and Technology
– Innovative Food Science and Emerging Technologies
– Food Control
– Innovative Food Science and Emerging Technologies
– Food Control
Zdroj: EFFoST
Zemědělská a potravinářská knihovna (ZPK) ÚZEI zprostředkovává pro registrované uživatele přístup do těchto časopisů. Více informací na stránkách ZPK.