Bezpečnost potravin

XIII. světový kongres IUFOST

Vydáno: 14. 4. 2006
Autor:

Uskuteční se v Nantes (Francie) ve dnech 17.–21. září 2006. Další aktivity IUFOST.

XIII. kongres IUFOST (International Union of Food Science and Technology) je součástí série pravidelných setkání v rámci IUFOST,  která patří k nejvýznamnějším událostem v oblasti potravinářské vědy a technologie. XIII. kongres IUFOST se koná pod názvem “Potraviny jsou život”.

Hlavními organizátory kongresu 2006 jsou:

– ADRIA (Association for Development, Research and Innovation in Food Processing Industry),

INRA (National Institute for Agricultural Research).

 

Hlavní témata kongresu jsou uvedena zde. Informační brožura o kongresu je k dispozici v příloze.

 

Příloha: Nantes_informační brožura [pdf ; 2457420 bytů]

 

Další aktivity IUFOST

Ve dnech 5. a 6. dubna 2006 se uskutečnilo v Montevideo (Uruguay) symposium IUFOST na téma “Pokroky v potravinářské technologii”. 

 

Ve dnech 30. května až 1. června 2006 se uskuteční v rámci FiCEE (Praha)  konference IUFOST na téma “Jsou naše bezpečné potraviny dostatečně bezpečné?

 

ISOPOW

ISOPOW (International Symposium on the Properties of Water), stálý výbor IUFOST, publikuje na svých internetových stránkách řadu technických zpráv. Ze stránek ISOPOW lze přejít na stránky ISFE – International Society of Food Engineering (Mezinárodní společnosti pro potravinářské strojírenství).