Bezpečnost potravin

Webinář společnosti Sosland

Vydáno: 30. 4. 2008
Autor:

Společnost Sosland Publishing Company pořádá 14. května 2008 ve 14.00 hodin východoevropského času webinář na téma nutriční přínosy vitaminu D a vápníku.

Společnost Sosland Publishing Company, přední informační provider pro potravinářský průmysl, jehož portfolio zahrnuje tištěné časopisy (Milling & Baking News, Food Business News, Baking & Snack, Baking & Snack Internatl., Baking Buyer, InStore Buyer, Bakery Newsletter, World Grain, Meat & Poultry, Biofuels Business), informační zpravodaje, adresáře, referenční knihy, průmyslové konference a online communities, uspořádá 14. května 2008 ve 14.00 hodin východoevropského času webinář (angl.webinars… webové konference, resp. semináře/konference, které probíhají on-line, přes web. Jedná se o on-line školení, které je vypsáno na konkrétní hodinu a den. Webinář vede lektor, který akci moderuje a bezprostředně odpovídá na dotazy zúčastněných, což je rozdíl oproti webcastu, kdy je přenos pouze jednosměrný od lektora k účastníkům) na téma „Vitamin D + Calcium = The Next Nutritional Miracle“. Akci sponzoruje kanadská společnost Lallemand, specializující se především na vývoj, výrobu a marketing kvasinek a bakterií pro potravinářský průmysl. Diskusi povede Dr. Connie Weaver, která se bude zabývat nejrůznějšími otázkami zdravotního prospěchu vitaminu D, Theresa Cogswell bude hovořit o praktických aplikacích vitaminu D v cereálním průmyslu a nejnovějších produktech s vitaminem D, které jsou v současné době na trhu. Dr. Weawer je výzkumná pracovnice v oblasti biologické využitelnosti, Ms. Cogswell je prezidentkou potravinářské společnosti BakerCogs, Inc.. Registrovat se na uvedený webinář je možno na této adrese