Bezpečnost potravin

Vzdělávací programy Informačního centra bezpečnosti potravin pro veřejnost

Vydáno: 28. 10. 2005
Autor:

Informační centrum bezpečnosti potravin (IC BP) při ÚZPI Praha připravilo vzdělávací program na téma "5 klíčů k bezpečnému stravování", který může oslovit téměř všechny věkové kategorie spotřebitelů.

 

Informační centrum bezpečnosti potravin (IC BP) při ÚZPI Praha se aktivně účastní na vzdělávání spotřebitelské veřejnosti. V říjnu 2005 byl zahájen vzdělávací program na téma „5 klíčů k bezpečnému stravování“, který vychází z doporučení WHO. Vzdělávací program je připraven v několika verzích podle věku cílové skupiny – pro děti v mateřských školách (věk 3 – 6 let), žáky I. stupně základních škol (6 – 10 let), studenty středních zemědělských a potravinářských škol a pro členy Mateřských center ČR. 

Tyto nové vzdělávací programy vyvolaly poměrně značný  ohlas veřejnosti a proto se předpokládá pokračování v této činnosti i v roce 2006.

 

Více informací získáte na následujících odkazech:

Program pro mateřské školy

Program pro základní školy

Program pro střední školy a Mateřská centra

Kalendář akcí IC BP