Bezpečnost potravin

Vzdělávací program pro střední školy a Mateřská centra

Vydáno: 28. 10. 2005
Autor:

Vzdělávací program pro studenty středních zemědělských a potravinářských škol a Mateřská centra v ČR.

Na základě spolupráce s 3. lékařskou fakultou UK v Praze byl vytvořen program Prevence onemocnění z potravin – „5 klíčů k bezpečnému stravování“, který je nabízen Mateřským centrům a středním zemědělským a potravinářským školám po celé České republice. Účastníci semináře kromě sborníku obdrží leták „5 klíčů k bezpečnému stravování“, včetně jeho dětské verze (pro mateřská centra), dále informační leták o internetovém portálu www.bezpecnostpotravin.cz, schéma systému bezpečnosti potravin v ČR a kontakt na IC BP. Do konce roku 2005 je plánováno uskutečnit 20 seminářů.