Bezpečnost potravin

Výzkumný projekt GoodFood: dosažené výsledky

Vydáno: 29. 9. 2007
Autor: pospisilova

Ve zpravodajích z jednotlivých etap řešení a v závěrečné zprávě jsou k dispozici výsledky řešení projektu.

GoodFood je výzkumný projekt EU, který se řešil v 6. rámcovém programu V&V (1. 1. 2004–30. 6. 2007) v tematické oblasti IST. Více informací o projektu zde. V rámci projektu bylo vydáno celkem pět zpravodajů (Newsletters), ve kterých jsou popsány výsledky, ke kterým se dospělo.
 
* Newsletter 1 (7. 10. 2005): Cíle projektu a některé výsledky dosažené v úvodu řešení projektu
* Newsletter 2 (27. 2. 2006): Některá pilotní řešení a některé technické výsledky dosažené v rámci projektu
* Newsletter 3 (30. 6. 2006): Detekce antibiotik v mléku pomocí mikrosystémů
* Newsletter 4 (16. 2. 2007): Rychlá detekce toxigenních plísní a mykotoxinů technologií mikrosystémů
* Newsletter 5 (31. 7. 2007): Integrace mikrosystémů ke snímání více parametrů pro kontrolu kvality potravin
 
Závěrečná zpráva z projektu GoodFood.
 
Zdroj: GoodFood