Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Výroba rybích konzerv: manuál FAO do kategorie

Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv
Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Výroba rybích konzerv: manuál FAO

Vydáno: 4.4.2008
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Je k dispozici online manuál, který podrobně popisuje jednotlivé postupy konzervace ryb a mořských plodů.

Oddělení pro rybářství Organizace OSN pro výživu a zemědělství (FAO) vydalo v roce 1988 technickou zprávu č. 285 pod názvem “Manual on fish canning”. Uvedený manuál je k dispozici online.
 
Obsah manuálu:
 
Příprava dokumentu
1. Zásady konzervování
2. Obalové materiály pro rybí konzervy
3. Jednotlivé výrobní operace
4. Výroba jednotlivých druhů rybích konzerv
5. Zařízení pro konzervaci ryb
6. Kontrola výrobního procesu

Příloha 1: Další odkazy
Příloha 2: Faktory konverze
 
Zdroj: FAO
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018