Bezpečnost potravin

Výběrové řízení EFSA: Detection and quantification of allergens in foods and minimum eliciting doses in food allergic individuals

Vydáno: 30. 8. 2017
Autor: KM EFSA

Termín pro vyjádření zájmu je 25. říjen 2017.

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) otevřel výběrové řízení, jehož účelem je uzavřít kontrakt (tematický grant) na vykonávání specifických úkolů v oblasti detekce a kvantifikace potravinových alergenů ve vymezeném časovém rámci, dle podmínek stanovených zadávací dokumentací.

Specifické cíle projektu jsou detailně popsány ve specifikaci tendru, kterou naleznete: https://www.efsa.europa.eu/en/art36grants/article36/170502 

Termín pro vyjádření zájmu: 25. říjen 2017

Zdroj: EFSA: Thematic Grant – Detection and quantification of allergens in foods and minimum eliciting doses in food allergic individuals GP/EFSA/AFSCO/2017/03