Bezpečnost potravin

Výběrová řízení EFSA: podpora studií spotřeby potravin podle metodiky EU Menu

Vydáno: 26. 7. 2017
Autor: KM EFSA

Termín pro podání nabídek: 13. 10. 2017

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyhlásil dvě výběrová řízení na realizaci podpůrných aktivit pro provádění studií spotřeby potravin podle metodiky EU Menu.

“Support to national dietary surveys in compliance with EU menu methodology (7th support) — ‘the children’s survey, including subjects from 3 months up to 9 years old” – OC/EFSA/DATA/2017/02
(informace na https://www.efsa.europa.eu/en/tenders/tender/170711)

“Support to national dietary surveys in compliance with EU menu methodology (7th support) — the adults‘ survey, including subjects from 10 to 74 years old” – OC/EFSA/DATA/2017/01.
(informace na https://www.efsa.europa.eu/en/tenders/tender/170711-0)

Termín pro podání nabídek je 13. října 2017, 14.30 hod.

Zdroj: EFSA: Tenders €135k+