Tisková zpráva SZPI ze dne 18. 5. 2014.
Tisková zpráva SZPI ze dne 19. 5. 2014.
SZPI při kontrole koření „Majoránka“ zjistila několikanásobné překročení maximálního limitu pro obsah reziduí pesticidů chlorpyrifos a dimethoate.
Tisková zpráva SZPI ze dne 15. 4. 2014.
SZPI při kontrole výrobku „Uzené šproty v rostlinném oleji“ zjistila překročení maximálního limitu pro polycyklické aromatické uhlovodíky.
Tisková zpráva SZPI ze dne 10. 4. 2014.
Tisková zpráva SZPI ze dne 21. 3. 2014.
SZPI na základě kontroly označila čaj Loyd Green Sense – Zelený a bílý čaj aromatizovaný porcovaný s příchutí ALOE VERA za nebezpečnou potravinu.
SZPI na základě kontroly označila sypaný zelený čaj China Gunpowder za nebezpečnou potravinu.
SZPI na základě kontroly označila „Zelený čaj“ z Vietnamu za nebezpečnou potravinu.
Tisková zpráva SVS ČR ze dne 11. 2. 2014.
Tisková zpráva SZPI ze dne 4. 2. 2014.