Bezpečnost potravin
19. 5. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 18. 5. 2014.


19. 5. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 19. 5. 2014.


25. 4. 2014

SZPI při kontrole koření „Majoránka“ zjistila několikanásobné překročení maximálního limitu pro obsah reziduí pesticidů chlorpyrifos a dimethoate.


16. 4. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 15. 4. 2014.


14. 4. 2014

SZPI při kontrole výrobku „Uzené šproty v rostlinném oleji“ zjistila překročení maximálního limitu pro polycyklické aromatické uhlovodíky.


10. 4. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 10. 4. 2014.


24. 3. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 21. 3. 2014.


20. 3. 2014

SZPI na základě kontroly označila čaj Loyd Green Sense – Zelený a bílý čaj aromatizovaný porcovaný s příchutí ALOE VERA za nebezpečnou potravinu.


6. 3. 2014

SZPI na základě kontroly označila sypaný zelený čaj China Gunpowder za nebezpečnou potravinu.


6. 3. 2014

SZPI na základě kontroly označila „Zelený čaj“ z Vietnamu za nebezpečnou potravinu.


11. 2. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 11. 2. 2014.


4. 2. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 4. 2. 2014.


1 18 19 20 21 22 52