Bezpečnost potravin

SEZNAM TÉMAT PRO ROK 2004

Vydáno: 8. 10. 2004
Autor:

SEZNAM TÉMAT PRO ROK 2004

  1. Optimalizace hospodaření zemědělského podniku
  2. Diverzifikace výroby zemědělství
  3. Zavádění nových technologií, zvláště technologií šetrných k životnímu prostředí při zpracování zemědělských produktů
  4. Bezpečnost potravin a požadavky na jakost potravinářských výrobků, nové technologie, kontrola orgány státního dozoru
  5. Marketing – inovace zemědělských a potravinářských výrobků, ochranné známky, schvalovací procesy dle podmínek EU, zásady propagace
  6. Trvale udržitelné hospodaření v lesích
  7. Transformace národní dotační politiky ČR v zemědělství do systému podpor EU
  8. Obchodní mechanismy EU a podpora odbytu zemědělských výrobků
  9. Nová legislativa EU v zemědělství
  10. Efektivní využívání IT v oblasti zemědělské výroby
  11. Problematika welfare a chovu hospodářských zvířat
  12. Reforma společné zemědělské politiky