Seminář o údržnosti masa, masných výrobků a lahůdek
7. ročník semináře, který je zaměřen na tepelně neopracované masné výrobky, se uskuteční ve dnech 13.-14. 9. 2004 v hotelu Skalský Dvůr u Nového Města na Moravě.
Jednání bude probíhat ve dvou sekcích:
Sekce I – Tepelně neopracované masné výrobky (TNMV)
Sekce II – Lahůdkářské výrobky
K přednáškám byli pozváni odborníci z předních evropských, českých a slovenských pracovišť zabývajících se uvedenou problematikou.
V předsálí se bude konat mezinárodní degustační výstavka tepelně neopracovaných masných výrobků ze skupin trvanlivé, krájitelné a roztíratelné TNMV.
Odborný garant:
MVDr. Petr Gayer, CSc. Ing. Ludmila Prokůpková, PhD. redakce časopisu MASO třískalova 16 638 00 Brno E-mail gayer@con-praha.cz E-mail prokupkova@con-praha. czOrganizační záležitosti
pí Naďa Pitrová České a slovenské odborné nakladatelství Drtinova 10 150 00 Praha 5 Tel. 227 018 465, 605 961 207 E-mail pitrova@con-praha.czSborníky z minulých seminářů jsou díky laskavosti organizátorů akce k dispozici v Zemědělské a potravinářské knihovně při ÚZPI pod signaturou C 37701. On-line katalog knihovny je přístupný přes www.knihovna.uzpi.cz, sekce on-line katalogy.
(mch)