Bezpečnost potravin

Seminář: Mikrobiologie potravin. Aktuální poznatky z teorie a praxe

Vydáno: 4. 5. 2005
Autor:

Komise potravinářské mikrobiologie, Československé společnosti mikrobiologické pořádá seminář Mikrobiologie potravin. Aktuální poznatky z teorie a praxe ve dnech 23.-25. května 2005 v zámeckém hotelu v Třešti.

Seminář se soustředí na sledování patogenních, podmíněně patogenních a technologicky závadných mikroorganizmů, dále na problematiku alimentárních nákaz, sledování kulturní mikroflóry, na nové metody, případně rychlometody, analytiku mikrobiálních metabolitů, problematiku společného stravování a další aktuality. Rovněž bude diskutováno monitorování a problematika stanovení GMO.

Sponzoři budou jako obvykle prezentovat nové druhy živných půd, přístrojů, dezinfekčních či konzervačních látek, využití referenčních materiálů, otázky spojené s akreditací a novou legislativu.

Kontakt
RNDr. Vilém Muzikář
Zdravotní ústav se sídlem v Praze
Rytířská 10
110 01 Praha 1

 

Díky laskavosti organizátorů jsou sborníky z minulých ročníků semináře jsou k dispozici v Zemědělské a potravinářské knihovně (ZPK) pod signaturou C 38568 (Přístup ke katalogu přes domovské stránky  ZPK,  sekce on-line katalogy)

(mch)