Seminář ke Světovému dni výživy
Seminář se koná v úterý dne 26. října 2010 v budově MZe ČR.
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. ve spolupráci se Společností pro výživu, o.s. a pod záštitou Ministerstva zemědělství ČR, PhDr. Juraje Chmiela, CSc., náměstka ministra a předsedy Českého výboru pro spolupráci s FAO pořádají
Seminář ke Světovému dni výživy
Seminář se koná v úterý dne 26. října 2010 od 10.00 hod. ve velké zasedací místnosti č. 400 v budově MZe ČR, Těšnov 17, 117 05 Praha 1
PROGRAM
Moderátoři: Ing. Ctibor Perlín, CSc., Ing. Jarmila Blattná, CSc.
Slavnostní zahájení: Ing. Marta Teplá, ředitelka odboru zahraničně obchodní
spolupráce MZe
– Ing. Martina Nováková, Prof. Ing. Jan Káš, DrSc.,
Ústav biochemie a mikrobiologie, VŠCHT Praha
Možnosti ve využívání GMO pro potřeby výživy
– Ing. Olga Štiková, Ing. Ilona Mrhálková,
UZEI Praha
Vývoj spotřeby a nutričního hodnocení včetně zmapování výkyvů ve spotřebitelských
cenách potravin v ČR
– Ing. RNDr. Jaroslav Rožnovský1, CSc., Ing. Věra Kožnarová2, CSc.,
1 Český hydrometeorologický ústav, Brno
2 ČZU Praha
Dopad klimatických změn na produkci potravinářských a technických plodin
– MUDr. Bohumil Turek1, CSc., Ing. Ctibor Perlín,2 CSc.,
1 Společnost pro výživu
2 VÚPP, v.v.i.
Potravina a údajná chemická rizika
Účast na semináři není vázána na vložné
Pozvánka