Bezpečnost potravin

Seminář k normám potravinové bezpečnosti v rámci projektu INPLISTA

Vydáno: 3. 9. 2008
Autor:

Seminář k problematice alergenů, GMO a sledovatelnosti se uskuteční v Praze dne 11.9.2008.

V rámci projektu INPLISTA spolufinancovaného z prostředků 6. rámcového programu EU pořádá Ústav zemědělské ekonomiky a informací (ÚZEI) dne 11. září 1008 seminář k normám potravinové bezpečnosti zaměřený na alergeny, GMO, sledovatelnost. Seminář je určen především pro zástupce malých a středních podniků. Program semináře a organizační pokyny (přihlášky do 5.9.2008). Účast na semináři je bezplatná.
 
Zdroj: ÚZEI, Odbor poradenství a vzdělávání

Pozn.: Seminář pořádaný dne 11.9.2008 je v pořadí již druhým seminářem organizovaným v rámci účasti ČR v projektu INPLISTA. První seminář se uskutečnil dne 24.4.2008, třetí seminář k problematice zpracování masa, mléka, ovoce a zeleniny se uskuteční dne 9.10.2008.