Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek První mezinárodní sympozium o bezlepkových potravinách do kategorie

Zvláštní výživa > Výživa - Archiv> Zvláštní výživa> Výživa - Archiv
Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv

První mezinárodní sympozium o bezlepkových potravinách

Vydáno: 28.3.2008
Tisk článku
Informace o mezinárodním sympoziu o celiakii a bezlepkové dietě pořádané koncem loňského roku v Corku.
Ve dnech 12.–14. září 2007 se na University College Cork (UCC) v Irsku s velkým úspěchem konalo první Mezinárodní sympozium o bezlepkových cereálních výrobcích a nápojích. Tohoto multidisciplinárního sympozia, prvního svého druhu na světě, se zúčastnilo více než 200 delegátů ze 30 zemí z oblasti vědy, výzkumu i výroby, pracujících ve všech sférách souvisejících s celiakií, stejně jako s potravinami a nápoji určenými pro osoby s bezlepkovou dietou. Informaci o této akci přináší první letošní číslo časopisu Cereal Foods World.
CFW, 2008, vol. 53, no. 1, p. 40–41 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021