Bezpečnost potravin

Projekt TRUEFOOD byl ukončen

Vydáno: 23. 4. 2010
Autor:

Závěrečná konference k projektu se uskutečnila v Bruselu dne 13.4.2010.

Projekt TRUEFOOD (Traditional United Europe Food), tradiční potraviny ve sjednocené Evropě, byl integrovaný projekt, který se řešil v 6. rámcovém programu V&V v EU, 5. prioritě: kvalita a bezpečnost potravin. Projekt podporovaný Evropskou komisí byl zahájen 1.5.2006 a do jeho řešení se zapojila také Česká republika (PK ČR, VŚCHT). Více informací o projektu je na internetových stránkách www.truefood.eu.
Závěrečná konference k projektu byla organizována pod názvem “Nové kořeny pro tradiční evropské potraviny”.
 
Zdroj: CIAA
 

TRUEFOOD: výzkumný projekt EU
Inovace u tradičních potravin
Tradiční potraviny: Přehled výzkumných projektů EU