Bezpečnost potravin
12. 2. 2004

Státní zemědělská a potravinářská inspekce nezjistila v české obchodní síti žádné neoznačené geneticky modifikované potraviny.


11. 2. 2004

Služby a školení v oblasti bezpečnosti potravin  se ve světě stávají rozšířeným a poměrně lukrativním způsobem podnikání.


11. 2. 2004

Státní zemědělská a potravinářská inspekce vyhodnotila výsledky průběžného mikrobiologického sledování vybraných potravin za rok 2003. Přednostně byly analyzovány především problematické skupiny potravin: lahůdkářské a cukrářské výrobky a některé masné výrobky, mimo to i sušené houby nebo sušená a upravená chlazená zelenina. Vzorky byly podrobeny analýzám na stanovení přítomnosti bakteri


11. 2. 2004

Vedle lososů patří i sledi k tučným rybám s výskytem vyššího množství kontaminantů. Proto by spotřebitelé měli střídat druhy ryb.


11. 2. 2004

Státní zemědělská a potravinářská inspekce vyhodnotila výsledky průběžného mikrobiologického sledování vybraných potravin za rok 2003. Přednostně byly analyzovány především problematické skupiny potravin: lahůdkářské a cukrářské výrobky a některé masné výrobky, mimo to i sušené houby nebo sušená a upravená chlazená zelenina. Vzorky byly podrobeny analýzám na stanovení přítomnosti bakteri


11. 2. 2004

Vedle lososů patří i sledi k tučným rybám s výskytem vyššího množství kontaminantů. Proto by spotřebitelé měli střídat druhy ryb.


11. 2. 2004

Aktuální přehled varování a informací z týdne od 2.2. do 8.2.


11. 2. 2004

Vedle lososů patří i sledi k tučným rybám s výskytem vyššího množství kontaminantů. Proto by spotřebitelé měli střídat druhy ryb.


11. 2. 2004

Aktuální přehled varování a informací z týdne od 2.2. do 8.2.


11. 2. 2004

Aktuální přehled varování a informací z týdne od 2.2. do 8.2.


11. 2. 2004

Poláci reagují na výskyt ptačí chřipky v americkém státě Delaware – zákaz dovozu živých zvířat, vajec, masa i výrobků z něj. Nákaza v USA je vyvolaná virem H7, který má nízkou patogenitu a není nebezpečný pro člověka, nikoliv virem H5N1 jako v Asii.


11. 2. 2004

Služby a školení v oblasti bezpečnosti potravin  se ve světě stávají rozšířeným a poměrně lukrativním způsobem podnikání.


1 1 597 1 598 1 599 1 600 1 601 1 790