Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Přednášky v regionech do kategorie

Aktivity ICBP > Zdroje ICBP - Archiv> Aktivity ICBP> Zdroje ICBP - Archiv

Přednášky v regionech

Vydáno: 17.2.2011
Tisk článku
Autor: Olaf Deutsch
Informační centrum bezpečnosti potravin MZe realizuje přednášky.

Přednášky pro dospělé jsou zajišťovány ve spolupráci s odborníky
z 3. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy.
Na přednáškách se dozvíte o systému bezpečnosti potravin, o činnosti Informačního centra bezpečnosti potravin a základní informace o činnosti dozorových orgánů.  Další část přednášky se skládá z informací o prevenci onemocnění z potravin a výživových doporučeních. Přednáška částečně vychází z tématu Světové zdravotnické organizace (WHO)  „5 klíčů k bezpečnému stravování“.
Účastníci dostanou  sborník ze semináře, leták „5 klíčů k bezpečnému stravování“ ( schválilo WHO pro ČR ), publikace  a další tématický písemný materiál. Přednášky jsou součástí tzv. Dnů bezpečnosti potravin, které Informační centrum bezpečnosti potravin realizuje v regionech ve spolupráci se místními ZŠ a  místními  úřady a  koordináry zdravých měst.
Přednášky jsou plně hrazeny z prostředků Ministerstva zemědělství. Další informace o odborných akcích informačního centra bezpečnosti potravin získáte u Olafa Deutsche (tel.: 607 886 278, Olaf.deutsch@mze.cz).

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018