Přednáška: Přehled o současném stavu národní potravinářské legislativy
Vydáno: 21. 6. 2005
Autor:
Přednáška se koná v rámci potravinářských úterků dne 28. 6. 2005. od 14.00 v Klubu techniků ČSVTS na Novotného lávce 5 v Praze v klubovně č. 318/3.p.
Odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu při České potravinářské společnosti v Praze a ÚZPI již řadu let pořádají cyklus přednášek mapujících novinky v potravinářském průmyslu. Přednášky se konají poslední úterý v měsíci od 14.00 h v Klubu techniků ČSVTS na Novotného lávce 5 v Praze. Dne 28. 6. 2005 přednese Ing. Bedřich Škopek, CSc. příspěvek Přehled o současném stavu národní potravinářské legislativy.
Informace poskytne: Ing. L. Kopalová, tel. 224 252 842 nebo Vl. Krámský, tel. 227 010 288(mch)