Bezpečnost potravin

Přednáška: Přehled o současném stavu národní potravinářské legislativy

Vydáno: 21. 6. 2005
Autor:

Přednáška se koná v rámci potravinářských úterků dne 28. 6. 2005. od 14.00 v Klubu techniků ČSVTS na Novotného lávce 5 v Praze v klubovně č. 318/3.p.

Odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu při České potravinářské společnosti v Praze a ÚZPI již řadu let pořádají cyklus přednášek mapujících novinky v potravinářském průmyslu. Přednášky se konají poslední úterý v měsíci od 14.00 h v Klubu techniků ČSVTS na Novotného lávce 5 v Praze.  Dne 28. 6. 2005 přednese  Ing. Bedřich Škopek, CSc. příspěvek  Přehled o současném stavu národní potravinářské legislativy.

Informace poskytne:
Ing. L. Kopalová, tel. 224 252 842 nebo Vl. Krámský, tel. 227 010 288

(mch)