Hledat
Hledat
Přihlásit se
Novinky e-mailem
MENU
CZ
EN
Změna jazyka
Bezpečnost potravin v ČR
Systém zajištění bezpečnosti potravin
Strategie bezpečnosti potravin a výživy
Koordinační skupina bezpečnosti potravin
Vědecké výbory
Sekce potravinářství MZe
Bezpečnost potravin – archiv – kauzy
Kontrola potravin a krmiv
Dozorové orgány
Aktuality DO
Školení BTSF
E-learning k jednotnému školení inspektorů
EFSA
Koordinační místo pro spolupráci s EFSA
Poradní sbor
Aktuality KM EFSA
Možnosti spolupráce
Sběr dat a veřejné konzultace
Granty a výběrová řízení
Volná pracovní místa v EFSA
Kampaně EFSA
Legislativa
Právní předpisy ČR – základní informace
Právní předpisy EU – základní informace
Codex Alimentarius
Aktuality legislativa
Pracovní skupiny
Pro veřejnost
Bezpečnost potravin v ČR
Systém zajištění bezpečnosti potravin
Strategie bezpečnosti potravin a výživy
Koordinační skupina bezpečnosti potravin
Vědecké výbory
Sekce potravinářství MZe
Bezpečnost potravin – archiv – kauzy
Kontrola potravin a krmiv
Dozorové orgány
Aktuality DO
Školení BTSF
E-learning k jednotnému školení inspektorů
EFSA
Koordinační místo pro spolupráci s EFSA
Poradní sbor
Aktuality KM EFSA
Možnosti spolupráce
Sběr dat a veřejné konzultace
Granty a výběrová řízení
Volná pracovní místa v EFSA
Kampaně EFSA
Legislativa
Právní předpisy ČR – základní informace
Právní předpisy EU – základní informace
Codex Alimentarius
Aktuality legislativa
Pracovní skupiny
Pro veřejnost
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Monitoring cizorodých látek
Označování potravin
Kvalita potravin
Potravinové obaly
Potravinářské přídatné látky ("ÉČKA")
Doplňky stravy
Nové potraviny
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Biopotraviny (BIO)
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Antimikrobiální rezistence
Publikace
Videa a webináře
Infografiky
Odborné akce
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů (Android, iOS)
Aplikace "Éčka"
E-learningový kurz „Výživa ve výchově ke zdraví“
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
Bezpečnost potravin
Úvod Informační centrum bezpečnosti potravin
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Monitoring cizorodých látek
Označování potravin
Kvalita potravin
Potravinové obaly
Potravinářské přídatné látky ("ÉČKA")
Doplňky stravy
Nové potraviny
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Biopotraviny (BIO)
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Antimikrobiální rezistence
Pro veřejnost
Publikace
Videa a webináře
Infografiky
bubble_chart
Odborné akce
Aplikace
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů (Android, iOS)
Aplikace "Éčka"
E-learningový kurz „Výživa ve výchově ke zdraví“
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
Knowledge Junction EFSA
MZe – Bezpečnost potravin
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní veterinární správa ČR
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Státní zdravotní ústav
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Kancelář WHO v České republice
Víš co jíš? (informace o výživě)
Evropská rada pro informace o potravinách
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Knowledge Junction EFSA
MZe – Bezpečnost potravin
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní veterinární správa ČR
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Státní zdravotní ústav
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Kancelář WHO v České republice
Víš co jíš? (informace o výživě)
Evropská rada pro informace o potravinách
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Knowledge Junction EFSA
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Nejčtenější za 30 dnů
Stahování výrobků z vepřového masa z trhu kvůli nadlimitnímu obsahu veterinárního léčiva
zveřejněno 17. 2. 2025
Potravináři upozorňují na dovoz pochybných potravin ze zemí mimo EU, nemusí splňovat stejné standardy jako v unijních zemích
zveřejněno 18. 2. 2025
Ruzyňský bér budoucnosti vyklíčí i v suchu a chudé půdě
zveřejněno 7. 3. 2025
Archiv článků
Pracovní skupina Klasa
Informační kanál pracovních skupin