Hledat
Hledat
Přihlásit se
Novinky e-mailem
MENU
CZ
EN
Změna jazyka
Bezpečnost potravin v ČR
Systém zajištění bezpečnosti potravin
Strategie bezpečnosti potravin a výživy
Koordinační skupina bezpečnosti potravin
Vědecké výbory
Sekce potravinářství MZe
Bezpečnost potravin – archiv – kauzy
Kontrola potravin a krmiv
Dozorové orgány
Aktuality DO
Školení BTSF
E-learning k jednotnému školení inspektorů
EFSA
Koordinační místo pro spolupráci s EFSA
Poradní sbor
Aktuality KM EFSA
Možnosti spolupráce
Sběr dat a veřejné konzultace
Granty a výběrová řízení
Volná pracovní místa v EFSA
Kampaně EFSA
Legislativa
Právní předpisy ČR – základní informace
Právní předpisy EU – základní informace
Codex Alimentarius
Aktuality legislativa
Pracovní skupiny
Pro veřejnost
Bezpečnost potravin v ČR
Systém zajištění bezpečnosti potravin
Strategie bezpečnosti potravin a výživy
Koordinační skupina bezpečnosti potravin
Vědecké výbory
Sekce potravinářství MZe
Bezpečnost potravin – archiv – kauzy
Kontrola potravin a krmiv
Dozorové orgány
Aktuality DO
Školení BTSF
E-learning k jednotnému školení inspektorů
EFSA
Koordinační místo pro spolupráci s EFSA
Poradní sbor
Aktuality KM EFSA
Možnosti spolupráce
Sběr dat a veřejné konzultace
Granty a výběrová řízení
Volná pracovní místa v EFSA
Kampaně EFSA
Legislativa
Právní předpisy ČR – základní informace
Právní předpisy EU – základní informace
Codex Alimentarius
Aktuality legislativa
Pracovní skupiny
Pro veřejnost
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Monitoring cizorodých látek
Označování potravin
Kvalita potravin
Potravinové obaly
Potravinářské přídatné látky ("ÉČKA")
Doplňky stravy
Nové potraviny
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Biopotraviny (BIO)
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Antimikrobiální rezistence
Publikace
Videa a webináře
Infografiky
Odborné akce
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů (Android, iOS)
E-learningový kurz „Výživa ve výchově ke zdraví“
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
Bezpečnost potravin
Úvod Informační centrum bezpečnosti potravin
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
Monitoring cizorodých látek
Označování potravin
Kvalita potravin
Potravinové obaly
Potravinářské přídatné látky ("ÉČKA")
Doplňky stravy
Nové potraviny
Geneticky modifikované potraviny a krmiva
Biopotraviny (BIO)
Prodej ze dvora
Environmentální techniky a technologie
Antimikrobiální rezistence
Pro veřejnost
Publikace
Videa a webináře
Infografiky
bubble_chart
Odborné akce
Aplikace
Slovník „Bezpečnost potravin A-Z“
Webové stránky pro spotřebitele
Aplikace „Víš, co jíš?“ do mobilních telefonů (Android, iOS)
E-learningový kurz „Výživa ve výchově ke zdraví“
Program pro 1.-3. r. ZŠ do interaktivních tabulí
Databáze složení potravin ČR
Vyhledávač referenčních hodnot pro příjem živin (EFSA)
MZe – Bezpečnost potravin
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní veterinární správa ČR
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Státní zdravotní ústav
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Kancelář WHO v České republice
Víš co jíš? (informace o výživě)
Evropská rada pro informace o potravinách
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Knowledge Junction EFSA
Důležité kontakty
Dozorové orgány
Ministerstva
Národní referenční laboratoře
Výzkumné ústavy
Regionální pracoviště podpory zdraví
Spotřebitelské organizace
Nejčtenější za 30 dnů
Archiv článků
szpi
Vydáno: 19. 10. 2012
Autor: