Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Nový probiotický výrobek do kategorie

Vlivy na zdraví - Archiv > Vlivy na zdraví - Archiv> Potravinářství - Archiv

Nový probiotický výrobek

Vydáno: 31.1.2008
Tisk článku
Nový probiotický výrobek s názvem Papaya Forte je bohatým zdrojem papainu a Lactobacillus acidophilus, má schopnost posilovat obranný systém, působit proti oxidačnímu stresu a zlepšovat trávení.
Společnost Nutrausi uvedla na trh nový probiotický výrobek s názvem Papaya Forte, který vykazuje řadu příznivých zdravotních účinků. Jedná se o 100% přírodní výrobek, který neobsahuje žádné přidané cukry ani konzervační prostředky, barviva, ani aromata a je tvořen výhradně koncentrovanou fermentovanou papájou, která není geneticky modifikovaná a byla pěstována bez použití hnojiv. Výrobek je bohatým zdrojem papainu a Lactobacillus acidophilus (1 mld. živých buněk v jedné kapsli), které se přirozeně nacházejí v papáje. Díky moderní technologii fermentace je preparát ještě účinnější než originální ovoce a má výraznou schopnost posilovat obranný systém, působit proti oxidačnímu stresu a zlepšovat trávení. Pozitivní účinky probiotických preparátů byly potvrzeny výzkumem, jehož výsledky byly publikovány v časopisu Molecular Systems Biology. Více informací na adrese  
                 
http://www.fdin.co.uk/news/index.php?type=related&generate=yes&news_article_id=18440392#18440392 
 
 
 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018