Nové poznatky o sacharidech ve výživě
ČPS a ÚZEI pořádají 26. 10. 2010 na Novotného Lávce další potravinářský úterek.
ČESKÁ POTRAVINÁŘSKÁ SPOLEČNOST o. s., PRAHA
Odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu ČPS
a
ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ
(ÚZEI) Praha
Vás zvou
na odbornou akci pořádanou v rámci potravinářských úterků, která se koná dne 26. října 2010 od 14:00 hod. v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 213 ve 2. p. na téma:
Nové poznatky o sacharidech ve výživě
Přednášející:
Ing. Marcela Sluková, Ph.D
Doc. Ing. Josef Příhoda, CSc.
MUDr. Jolana Rambousková, CSc.
Těšíme se na Vaši účast!
Ing. Ctibor P e r l í n, CSc., v. r. Ing. Václav Bašek, CSc., v. r.
předseda ČPS o. s. ředitel ÚZEI
prof. Ing. Dušan Čurda, CSc., v. r. Ing. Lenka Mejstříková, v. r.
vědecký tajemník ČPS o. s. organizační tajemník pro potravinářské
úterky, ČPS o. s.
Poznámka: Dobrovolné vstupné na částečnou úhradu režijních nákladů.
Změna programu vyhrazena.
Kontaktní adresa: Ing. Lenka Mejstříková tel. 222 000 309, e-mail: mejstrikova.lenka@uzei.cz, Ústav zemědělské ekonomiky a informací, 120 56 Praha 2, Mánesova 75, Ing. L. Kopalová, tajemník ČPS, tel. 224 252 842