Bezpečnost potravin

Kvalita potravin – nástroj, který ovlivňuje rozhodování spotřebitele

Vydáno: 13. 10. 2009
Autor: bodokova1

Pozvánka na semináře Potravinářské komory ČR.

Potravinářská komora pořádá v listopadu 2009 na devíti místech ČR semináře na téma Kvalita potravin – nástroj, který ovlivňuje rozhodování spotřebitele.
 
Účast na seminářích, které probíhají v rámci projektu Programu rozvoje venkova vždy od 9 do 16 hodin, je zdarma, občerstvení je zajištěno.
 
Účastníci obdrží informační materiály (sborník přednášek, cd-rom) a Osvědčení o absolvování semináře.
 
 
 
Semináře se konají následujících termínech:
 
Úterý 3. 11.    Jihomoravský kraj –  Hotel Voroněž 2,  Křížkovského 47, Brno
 
Středa 4. 11.  Zlínský kraj – Interhotel Moskva, náměstí Práce 2512, Zlín
             
Úterý 10.11. Praha a Středočeský kraj– Hotel Olympik, U Sluncové 14, Praha 8
             
Středa 11. 11. Ústecký kraj – Interhotel Bohemia, Mírové nám. 6/2442, Ústí/n L
             
Čtvrtek 12. 11. Plzeňský a Karlovarský kraj – Primavera Hotel&Congress Centre, Nepomucká 1058/128, Plzeň              
 
Středa 18. 11. Jihočeský kraj – Hotel Gomel, Pražská 14 České Budějovice         
 
Čtvrtek 19.11. Kraj Vysočina – Hotel Gustav Mahler, Křížová 4, Jihlava 
             
Středa 25. 11. Královéhradecký kraj – Hotel Jičín, Havlíčkova ul. 21, Jičín
           
Čtvrtek 26. 11. Pardubický kraj – Hotel EURO, Jiráskova 2781, Pardubice 
           
 
Další informace poskytne Ing. Alexandra Adámková, Potravinářská komora České republiky, oddělení komunikace a vnějších vztahů
tel.: 296 411 193
mobil: 606 723 818
fax: 296 411 187
adamkova@foodnet.cz