Bezpečnost potravin

Konference: Příležitosti a rizika potravinářských podniků v oblasti bezpečnosti potravin v letech 2005 – 2006

Vydáno: 11. 5. 2005
Autor:

Konferenci pořádá společnost Det Norske Veritas dne 1. června 2005 od 9:30 hodin do cca 15:00 hodin v atraktivním prostředí hotelu Zámek v Čejkovicích u Brna v rámci strategie vytvářením fór pro výměnu zkušeností na úrovni vrcholového managementu s přispěním názorů významných světových odborníků a zástupců průmyslu v oblasti důležitých in

V průběhu konference budou diskutovány otázky týkající se:

  • nových trendů v bezpečnosti potravin
  • právních úprav v oblasti bezpečnosti potravin v Evropské unii
  • zkušenosti s požadavky BRC (British Retail Constitution) v zahraničních společnostech
  • dodavatelských auditů v řetězci potravinářských společností
  • hygienických příruček pro malé a střední podniky
  • Více informací na

    http://www.dnv.cz/vzdelavani/firemni_kurzy/index.asp

    (mch)