Bezpečnost potravin

Konference „Food Research in Support to Science Based Regulations. Challenges for Producers and Consumers“

Vydáno: 20. 2. 2009
Autor:

Uskuteční se v Praze ve dnech 21.–22. dubna 2009.

Konference "Food Research in Support to Science Based Regulations. Challenges for Producers and Consumers"konaná v rámci českého předsednictví Rady EU (CZ PRES) se uskuteční v pražském Kongresovém centru 21. – 22. dubna 2009. Účelem konference je především podpora spolupráce České republiky s ostatními členskými státy EU, EFSA a Evropskou komisí (EK) při přípravě právních předpisů na základě vědecky podložených argumentů. Konferenci připravuje MZe a VŠCHT ve spolupráci s EFSA, výzkumnými ústavy, vysokými školami, nevládními a  spotřebitelskými organizacemi. Na slavnostním zahájení vystoupí s uvítacími projevy ministr zemědělství Petr Gandalovič, česká velvyslankyně v EU Milena Vicenová, výkonná ředitelka EFSA Catherine Geslain Lanéelle a rektor VŠCHT Josef Koubek.

Zdroj: MZe